ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η καλύτερη περίοδος για να φωτογραφηθεί μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι… κάθε μέρα!

Κάθε ηλικία είναι πολύτιμη. Κάθε μέρα είναι πολύτιμη. Τα παιδιά μεγαλώνουν κι αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Έρχεται η στιγμή που πλέον αργά αντιλαμβανόμαστε πως η μνήμη μας δε μας βοηθά να αναβιώσουμε τα παιδικά χαμόγελά τους, το βλέμμα τους όταν μας κοιτούσαν. Ακόμα και το πως μοιάζαμε εμείς στην ηλικία που τα παιδιά μας ήταν ακόμα παιδιά… Πολλές φορές ξεχνάμε τους παππούδες. Δηλαδή τους δικούς μας γονείς. Θα περάσουν τα χρόνια και δε θα έχουμε μία φωτογραφία να δείχνει την αγάπη μας. Το πως πραγματικά ήταν οι γονείς μας στην ώριμη πλέον ηλικία τους.

Μου αρέσει να οργανώνω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ σας φωτογράφηση. Για αυτό αρκετά πριν, συνηθίζω να κάνω ένα ραντεβού μαζί σας για να μάθω περισσότερα για εσάς, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σας. Με ενδιαφέρει να μάθω τα ενδιαφέροντά σας, τα χρώματα που αγαπάτε και την αισθητική του σπιτιού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να σας προτείνω χρώματα για τη φωτογράφηση αλλά και να αποφασίσουμε από κοινού για τα ρούχα που θα φοράει κάθε μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Ακόμα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα θέμα φωτογράφησης και να ”παίξουμε” γύρω από αυτό.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ φωτογράφηση είναι κειμήλιο για εσάς και για τα παιδιά σας. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που με κάνει πολλή περήφανη για τη δουλειά μου ως φωτογράφος.

Brightside.gr… ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!