ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ είναι μια από τις πολυτιμότερες περιόδους της ζωής σου. Η αναμονή για τη στιγμή που θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μικρό σου νεογέννητο πλησιάζει. Βρίσκεσαι σε περίοδο μεγάλων αλλαγών. Το σώμα σου σίγουρα αλλάζει, τα μαλλιά κι η επιδερμίδα σου λάμπουν μαζί με το μεγάλο σου χαμόγελο. Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς το μωρό σου!

“Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να έρθει”…

Αγαπώ ιδιαίτερα τη φωτογράφηση εγκυμοσύνης κι αυτό μου δίνει την ικανότητα να μπορώ να αποτυπώνω, με ευαισθησία και δημιουργικότητα τις πιο γλυκές αναμνήσεις της ζωής σας. Με φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη δύναμη και την ομορφιά της γυναίκας που κυοφορεί, αλλά και την αγάπη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Μια καλή χρονικά στιγμή για να με καλέσετε είναι ο 7ος μήνας της κύησής σας κι έπειτα στο τέλος του 8ου μήνα για να κλείσουμε το ραντεβού για τη φωτογράφηση.

Τη φωτογράφηση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ σου, τη σχεδιάζουμε μαζί. Μπορώ να σε βοηθήσω και να σου παρέχω ρούχα κι υφάσματα για το styling της φωτογράφησης. Πάντα κάνω ένα ραντεβού πολύ νωρίτερα για να σχεδιάσουμε μαζί τα ρούχα και την αισθητική της φωτογράφησης. Προτιμώ το φυσικό φως για φωτογράφηση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ γιατί συμβαδίζει με την πρωτόγονη φυσικότητα της εγκύου. Η φωτογράφηση μπορεί να γίνει στο σπίτι σας, που περιμένει να φιλοξενήσει με θαλπωρή κι αγάπη το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Ή ακόμα και σε κάποιο αγαπημένο σας σημείο έξω στη φύση.

Πολλές κοπέλες έχουν τις δικές τους ανασφάλειες για τις «ατέλειες» στο σώμα τους που έχουν δημιουργηθεί κατά την περίοδο της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. Μεγαλύτερη σημασία όμως σε μία φωτογράφηση έχει πως σε βλέπει ο φωτογράφος και τι εκπέμπεις! Μελετώ συνέχεια το γυναικείο σώμα και τις ατελείωτες δυνατότητες που έχει, για αυτό μπορώ να καθοδηγήσω την κίνησή σου και την εκφραστικότητά σου. Αυτό που σίγουρα όμως ξέρω είναι ότι είσαι πιο όμορφη από ποτέ!

Τη φωτογράφηση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ την κάνετε για εσάς και τον σύντροφό σας! Για να θυμάστε πόση ομορφιά έχει αυτή η περίοδος της ζωής σας. Επίσης η εμπειρία μού έχει διδάξει ότι ένας ακόμα σημαντικότατος λόγος είναι η στιγμή που το παιδάκι σας θα πάρει στα χέρια του τις φωτογραφίες και θα του εξιστορείτε το ταξίδι της ζωής του και της οικογένειάς του!

Brightside.gr… ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ!